MMA borec Jakob Nedoh

MMA
MMA – photo from  https://www.pflmma.com/

MMA borec Jakob Nedoh?

MMA od borcev zahteva širino, poznavanje različnih stilov borilnih veščin. Vsestranski športnik, ki že od malih nog trenira svoje telo, je trenutno v vzponu v MMA. Imel je že sedem profesionalnih borb in na tej točki se njegova kariera šele dobro začenja. Pred njim so mnogi izzivi katere se s pogumom veseli. Je zelo osredotočen človek, ima močno vizijo, željo po uspehu. Pripravljen je garati za svoje sanje, kar se dobro kaže v njegovih nastopih, kjer preseneča s spektakularnimi knockouti.


MMA in spoznanja

Tekom pogovora sva ugotovila kako pomembno je trenirati pametno, poslušati svoje telo, najti pravo ravnovesje med težkimi treningi ter nujno potrebnim počitkom. Izpostavila sva njegovo podporno ekipo, kdo vse mu stoji ob strani na njegovi poti, kaj vse prakticira za boljše počutje.


Človek s srcem

Podobno kot Luka Podkrajšek je tudi Jakob Nedoh izpostavil pomembnost osnovne človeške kulture ter vrednot, ki nas delajo boljše ter prizemljene osebke. Mladim borcem svetuje naj svoje znanje borilnih veščin izkazujejo na tatamiju in ne na ulici. Ker gre za šport je prav, da se temu primerno tudi vedemo.


MMA – UFC

Prišla sva do njegovih sanj. Kje se vidi, kam ga vleče. Nedvomno je to nastop v UFC ligi, kar bi bilo nekaj najlepšega, kar mu tudi sam želim iz svojega srca, ker čutim, da je sposoben priti do konca v svojih sanjah. To bi bil obenem zelo veliko korak za razvoj scene v Sloveniji ter obenem priložnost tudi za druge fante, ki trenirajo, da bodo nekega dne pustili za sabo pečat v zgodovini tega športa. Definitivno verjamem v Jakoba.


Inteligenca

Izpostavila sva tudi pomembnost izobrazbe, tako da trenutno dela na tem, da zaključi svoj študij na športni fakulteti ter s tem rata prvi akademsko izobraženi slovenski mma borec. Željo ima tudi napisati slovenski mma priročnik oziroma knjigo kako se pripraviti na tekmovanja v mma. Razvoj inteligence ter svojega uma se mu zdi izjemno pomemben kar se mi zdi zelo pametna naravnanost na dolgi rok.


Za ogled posnetka prilagam link do ogleda najinega pogovora na YOUTUBE kanalu.

Jakoba lahko sledite tudi na družbenih omrežjih – THE GORILLA 

Vaša pomoč za razvoj podkasta je dobrodošla. Link do nakupa majice BECOME STRONG.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja